- Kalkan / PataraKonum
- 4Misafir Sayısı
- 3Yatak Sayısı
- 2Yatak Odası
- 2Banyo Sayısı
- Havalimanı120 Km
- Market250 M
- Plaj3 Km
- Restaurant250 M
Villa Portakal Çiçeği 1, Kalkan'ın Patara bölgesinde konumlanan villamız 2 yatak odası ile 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Özel yüzme havuzu ve jakuzisi bulunan villamız oldukça modern dizayn edilmiştir. Havuz terası korunaklı olan villamız balayı çiftlerinin ve muhafazakar ailelerin gönül rahatlığı ile tatilini yapabileceği kiralık villalar arasında bulunmaktadır.
* Tüm villalar için, villaya giriş saati, en erken öğlenden sonra saat 16.00 dır / en son gün villadan çıkış saati sabah saat 10.00 dır. Arada kalan zaman diliminde temizlik yapılmaktadır. Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelen misafirlerimize maalesef ki yardımcı olamayacağımızı bidirmek isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine uyunuz.
* Korunaklı villalarımız için her zaman % 95 görünmeme garantisi vermekteyiz. Geriye kalan % 5'lik kısım ise sizin sakınma payınız olup en uç noktalara gidilmediği takdirde havuz alanı dışarıdan görünmemektedir.
* Kalkan bölgesi konumundan dolayı yokuş yukarıya ve yamaç üzerine inşa edilmiş bir beldedir, buna istinaden villaya giden yollar dik yokuşlardan oluşmaktadır.
* Villamız doğa ile iç içe bir konumda yer aldığından dolayı, çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, bu olağan bir durumdur, doğaldır.
- 1 Tek Kişilik Yatak
- 1 Çift Kişilik Yatak
- 1 Jakuzi
- 1 Banyo/WC
- 2 Komodin
- Elbise dolabı
- Klima
- Özel Havuz
- Korunaklı Havuz
- Havuz Tipi
- Dikdörtgen
- Havuz Ölçüleri
- Uzunluk: 6 M
- Genişlik: 2,5 M
- Derinlik: 1,5 M
- Yok
- Yok
- Full Eşyalı ve Mobilyalı
- Doğa Manzarası
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- İnternet Bağlantısı
- Jakuzi
- Otopark / Park Yeri
- Ütü / Ütü Masası
- Amerikan Mutfak
- Bulaşık Makinası
- Buzdolabı
- Ankastre Fırın
- Ankastre 4'lü Ocak
- Tencere ve Tava Takımı
- Yemek Takımı
- Kaşık Çatal Bıçak Takımı
- Bardak Takımı
- Yemek Masası
- Sandalyeler
- Oturma Grubu
- Klima
- Sehpa
- TV
- Uydu Alıcı
- Kablosuz Modem
- Havuz Terasına Çıkış
- Özel Yüzme Havuzu
- Şezlong
- Şemsiye
- Yemek Masası
- Sandalyeler
- Barbekü (Mangal)
- Mangal
- 11 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023Minimum Kiralama: 3 GeceHaftalık18.750TLGecelik2.679TL
- 1 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023Minimum Kiralama: 3 GeceHaftalık15.750TLGecelik2.250TL
- 1 Kasım 2023 - 31 Aralık 2023Minimum Kiralama: 3 GeceHaftalık12.750TLGecelik1.821TL
Elektrik Kullanımı
Su Kullanımı
İnternet
Havuz ve Bahçe Bakımı
Tüpgaz
- Giriş Saati: 16:00Çıkış Saati: 10:00
- Sigara İçilmez
- Evcil Hayvan Giremez
- Parti Düzenlenemez
- Çocuklara Uygun (2-12)
- Bebeklere Uygun (0-2)
- İptal şartlarını görmek için
- Hasar Depozitosu: 2.000 TL€ 69£ 60$ 73
Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.
Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.
- Müsait
- Ödeme Bekliyor
- Dolu
- Giriş
- Çıkış