- Fethiye / SeydikemerKonum
- 8Misafir Sayısı
- 6Yatak Sayısı
- 4Yatak Odası
- 4Banyo Sayısı
- Havalimanı100 Km
- Market4 Km
- Plaj8 Km
- Restaurant4 Km
Villa Patar 1, Muğla, Seydikemer mevkisinde konumlanan Patara Plajına 8 kilometre mesafede yer alan villamızdır. Uzak da olsa deniz ve doğa manzarasına sahip villamızda 2 yatak odası suit olmak üzere 4 yatak odası mevcuttur. 8 kişilik konaklama kapasiteli Villa Patar 1, geniş aileler ve arkadaş gruplarının huzur dolu bir tatil geçirmesi için doğru bir tercih olacaktır.
* Tüm villalar için, villaya giriş saati, en erken öğlenden sonra saat 16.00 dır / en son gün villadan çıkış saati sabah saat 10.00 dır. Arada kalan zaman diliminde temizlik yapılmaktadır. Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelen misafirlerimize maalesef ki yardımcı olamayacağımızı bidirmek isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine uyunuz.
* Korunaklı villalarımız için her zaman % 95 görünmeme garantisi vermekteyiz. Geriye kalan % 5'lik kısım ise sizin sakınma payınız olup en uç noktalara gidilmediği takdirde havuz alanı dışarıdan görünmemektedir.
* Villamız doğa ile iç içe bir konumda yer aldığından dolayı, çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, bu olağan bir durumdur, doğaldır.
- Özel Havuz
- Korunaksız
- Havuz Tipi
- Dikdörtgen
- Havuz Ölçüleri
- Uzunluk: 11 M
- Genişlik: 5 M
- Derinlik: 1,60 M
- Yok
- Yok
- Özel Bahçeli
- Full Eşyalı ve Mobilyalı
- Doğa Manzarası
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- İnternet Bağlantısı
- Otopark / Park Yeri
- Amerikan Mutfak
- Bulaşık Makinası
- Buzdolabı
- Ankastre Fırın
- Ankastre 4'lü Ocak
- Tencere ve Tava Takımı
- Yemek Takımı
- Kaşık Çatal Bıçak Takımı
- Bardak Takımı
- Yemek Masası
- Sandalyeler
- Oturma Grubu
- Klima
- Sehpa
- TV
- Uydu Alıcı
- Kablosuz Modem
- Havuz Terasına Çıkış
- Özel Yüzme Havuzu
- Şezlong
- Sehpa
- Yemek Masası
- Sandalyeler
- Barbekü (Mangal)
- Mangal
- 1 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023Minimum Kiralama: 5 GeceHaftalık30.800TLGecelik4.400TL
- 1 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023Minimum Kiralama: 5 GeceHaftalık25.025TLGecelik3.575TL
- 1 Kasım 2023 - 30 Kasım 2023Minimum Kiralama: 5 GeceHaftalık19.250TLGecelik2.750TL
- 1 Aralık 2023 - 31 Aralık 2023Minimum Kiralama: 5 GeceHaftalık13.475TLGecelik1.925TL
Elektrik Kullanımı
Su Kullanımı
İnternet
Havuz ve Bahçe Bakımı
Tüpgaz
- Giriş Saati: 16:00Çıkış Saati: 10:00
- Sigara İçilmez
- Evcil Hayvan Giremez
- Parti Düzenlenemez
- Çocuklara Uygun (2-12)
- Bebeklere Uygun (0-2)
- İptal şartlarını görmek için
- Hasar Depozitosu: 4.000 TL€ 138£ 121$ 147
Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.
Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.
- Müsait
- Ödeme Bekliyor
- Dolu
- Giriş
- Çıkış